Kom til temadag om Landsbytræffet

Vi har brug for din hjælp 14. januar kl. 9-15.30, når vi sætter fokus på, hvordan vi kan synliggøre og stadfæste landsbykulturen på Landsbytræffet! Kickoffdagen er åben for alle interesserede!

Vi byder alle interesserede indenfor i Grundfør Forsamlingshus til en spændende, udfordrende og ikke mindst inspirerende dag i samvær med tre dygtige personligheder med lige dele inspiration og erfaring.

Sofie Randel, Rodkjær Event:
Sofie Randel, der har masser af erfaring med større events, bl.a. Northside, vil guide os sikkert igennem dagen. Sofie vil blandt andet sætte fokus på selve projektets proces, samarbejdet mellem de frivillige og nytten af at engagere sig. I arbejdet vil du også kunne få inspiration til jeres egne lokale projekter.

Kim Bisgaard, Innovation Lab:
Kim har stor erfaring med kultur som tidligere teaterdirektør i Horsens og leder af Godsbanen i Aarhus. Derudover er han bosat i landsbyen Årslev og involveret i det meget ambitiøse landsbyprojekt Årslev Fælled. Kim vil med afsæt i sine egne erfaringer bidrage med inspiration!

Signe Bisgaard Nielsen, Snigne Design:
Signe er animator, illustrator og grafisk facilitator. Signe fanger enhver vigtig pointe med sin pen og laver et illustrativt referat af Kickoff-dagen.

Dagens nærmere program vil du kunne se på www.favrskov.dk eller www.favrskovlandsbyraad.dk.

Der vil være morgenmad og frokost til de fremmødte.

Adresse: Grundfør Forsamlingshus, Algade 7, 8382 Hinnerup.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *